Huisdieren fotografie: the best of the best 2021

Wat was 2021 toch een speciaal en bijzonder jaar, geweldige viervoeters kwamen voorbij in onze fotostudio. Voordat ons avontuur begon met dieren fotografie hadden wij niet durfen hopen hoe gewild het is om een tastbaar portret te hebben van je huisdier. Zelf waren wij al overtuigd natuurlijk onze Teckel Beer schittert al jaren in ons huis via een glazen Wall-art maar wat fantastisch dat zoveel mede honden eigenaren dit ook wilde.

Daarom ook deze speciale blogpost over huisdieren fotografie met een greep uit honden portretten die wij allemaal mochten vastleggen. Wij zijn zo dankbaar voor alle “baasjes” die zo open vertelde wat hun huisdier voor hun betekent, wat ze zo bijzonder maakte en daardoor konden wij echt unieke beelden maken.

In 2022 gaan wij keihard door met huisdieren fotografie, wij willen zoveel mogelijk huizen een thuis maken met deze portretten en zij beide verdienen het om te schitteren!

“samen met mijn 2 lovely french ladies frenchies (french bulldogs) een fotoshoot gedaan bij Damon. Mijn supersensitieve kleine blondine Faya voelde zich uiterst ontspannen en dat is voor mij een teken dat het bij Damon heel prettig is. De eindresultaten van de shoot zijn adembenemend, deels natuurlijk door my lovely french ladies maar ook door de ongelooflijke vakkennis van Damon. Dank voor die middag, je relaxtheid en vooral het eindresultaat waar ik superblij mee ben.”
— Recensie van Derek

Hieronder enkele voorbeelden van favoriete de Wall-art collecties, lees meer over de kunstwerken.

Vorige
Vorige

Boudoir fotografie in Wassenaar

Volgende
Volgende

familieportretten een tijdloze schoonheid